Dobrý den, sháníme na svatbu fotografa a kameramana, časově od ranních příprav až po večírek. Jelikož chceme oboje, bylo fajn sehnat někoho, kdo vzájemně spolupracuje a umí tak udělat zajímavější cenovou nabídku (pokud je to reálné). Dohromady bychom se s rozpočtem rádi vešli do 25 000 Kč. Svatbu máme 14.9. v Černovicích u Tábora. Předem děkuji za všechny tipy a nabídky :)
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
@macii22 Dobrý den,
posílám Vám informace do vaší pošty ohledně videa a fota, vše máme za přijatelné ceny, v případě zájmu se mi ozvěte ,zdraví bajer video
@macii22
Dobrý den, ráda vám spolu s kameramankou nafotíme a natočíme svatbu. Koukněte na můj profil, zde na beremku. Poklud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám zašlu více info. Do ceny se vejdeme i s dopravou.
Mějte se prima, ZeZu
Dobrý večer,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Pocházím z Tábora
Přeji hezký zbytek večera
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Dobrý den,
fotit svatbu je pro fotografa velká zodpovědnost (proto ji fotíme ve dvou) a vybrat si svatebního fotografa je taktéž náročný úkol. Vybírejte proto srdcem :-)
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Patrik a Radka
Hezký den,
s kameramanem sice nespolupracuji, ale vzhledem k rozpočtu se tam oba vejdeme s přehledem i s někým dalším.
Budu ráda, když si prohlédnete moje fotky zde, na webu nebo na FB proklikem z profilu.
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@macii22
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
zaujme-li Vás má práce, ozvěte se. Termín mám zatím volný a třeba se mi podaří domluvit s některým z kolegů na ceně 25 000 Kč dohromady (byť je to hodně na hraně).
Zdraví
Jakub Štěpán
Dobrý den,
přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv.
V každém případě se snažím udělat vše, aby zákazník byl s průběhem a s výsledkem maximálně spokojen.
V případě zájmu naleznete moji práci na profilu BrandaArt a na mých stránkách.
Přeji Vám hezký večer.
S pozdravem
Roman Branda
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 10 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomas
Dobrý den :) termín nemám obsazený a velmi ráda bych se připojila s nabídkou. Veškeré potřebné informace, včetně ceníku a portofolia naleznete na mých webových stránkách. S přáním hezkého dne Kateřina
Dobrý den,
tento termín mám stále volný a proto bych ráda nabídla své služby :-) Pro bližší informace se určitě ozvěte :-) Budu se těšit Hanzalová Photography