Dobry den,
hledame na nasi svatbu nejakeho sikovneho fotografa a kameramana pro natoceni svatebniho klipu.
Svatba se bude konat v praze dne 8.6.2019. Svatebni den se bude konat jak uvnitr tak venku.
V pripade zajmu vas prosim o kontakt. :)
Hezky den
Monika
Zdravím Moniko,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den,
váš termín mám volný a pokud vás má práce zaujme, ráda vám svatbu nafotím. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Točíme i krátké cca 4 min. klipy.
Přeji hezký den Markéta
Dobrý den @monique_n,
my máme s kolegou kameramanem termín volný, pokud se Vám bude líbit naše ukázka, napište a můžeme se nezávazně domluvit na vašem svatebním dni. Pošlu Vám ještě SZ.
S pozdravem Marcela :-)
@monique_n Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Hezký večer,
váš termín máme volný, v tuto chvilku budujeme nový web,krerý spustíme dokonce týdne, ale i na anšem stávajícím naleznete kompletní informace.Hanka z HSphoto
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost, když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
Dobrý den Moniko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomáš
Dobrý den,
ráda bych vám nabídla volný termín. Ceny i další ukázky najdete na mém webu i zde na profilu. V Praze je možná i předsvatební schůzka pro seznámení a popovídání.
@monique_n
Dobrý večer,
termín mám volný. Koukněte na moje webové stránky a v případě zájmu určitě se ozvěte. Budu se těšit.
Hezký večer .)
Cena je dohodou, ale pohybuje se kolem 10 000Kč za celý den na svatbě.
Hezký večer.
S pozdravem
Anželika