Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
fotit svatbu je pro fotografa velká zodpovědnost (proto ji fotíme ve dvou) a vybrat si svatebního fotografa je taktéž náročný úkol. Vybírejte proto srdcem :-)
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Patrik a Radka
P.S. (Pokud chcete luxusní fotky se zárukou kvality, zde je jeden z návrhů na fotografa Jindra Nejedlý. http://www.photonejedli.cz )
Dobry den,
take se pridavam s volnym terminem. Kdyz by se vam ma ukazka libila, klidne napiste a doposlu vam aktualnejsi fotky, nez mam na webu;)
Hezky den
Kuba
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@eliskasevdava19
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@eliskasevdava19 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň.
Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku.
Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru.
Simona
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomas
@eliskasevdava19
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo