Krásný den všem,
na naší svatbu sháníme fotografa a dj z Plzně nebo nekoho kdo by byl ochotný přijet. Náš termin je 24.4.2021. Pokud se někdo najde poprosim i o cenovou nabídku. Fotografa bychom chtěli na cely den a dj cca od 16:00 do 24:00.
Děkuji za případné nabídky
Hezký večer, Jančo,
tento termín mám volný, a tak ráda nabídnu své služby. Ze západního okraje Prahy, kde bydlím, to je do Plzně kousek :) Ráda přijedu. Mrkněte na mé webovky (odkaz pod fotkami) a když se Vám bude moje práce líbit, ráda se domluvím na termínu předsvatební schůzky.
S pozdravem
Veronika Tvrdá
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
@janca_komarkova Dobrý den, nabízím se jako DJ a moderátor s kompletním technickým vybavením na Vaši svatbu. Můžete se podívat na můj web www.djnavecirek.cz nebo na můj profil zde pro další informace.
@janca_komarkova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
@janca_komarkova Dobrý den, tento termín mám volný a rád bych Váš svatební den nafotil. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách :-) Ceny jsou individuální dle Vašich požadavků. Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik