Dobrý den,
hledám fotografa z MS kraje na svatební den, který bude 9.9.2019 (pondělí). Již jsem oslovil několik fotografů, které jsem zde našel, ale zatím neodpověděli a nebo nemají volný termín. Proto se na vás obracím s prosbou o rady a tipy.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
pokud se Vám moje tvorba bude líbit. Ráda Vám nafotím svatbu. Z Vítkova do Opavy to mám kousek. Veškeré informace naleznete na webu. Budu se těšit na případnou zprávu.
S pozdravem,
Marcela
Hezký den,
pokud by se Vám moje tvorba líbila, ráda přijedu zvěčnit Váš velký den. Jsem z Klimkovic. Ceník a portfolio najdete na webu, případně na fb stránce.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,sice nejsem z Vašeho kraje, ale věřím, že mám co nabídnout. Termín mám volný, poslal jsem Vám zprávu, více mé tvorby najdete tam. Děkuji a hezký den, Kosík J.
Dobrý večer, do Opavy to nemám zas tak daleko i když nejsem z MS kraje, termín mám volný a pokud se Vám bude moje práce líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv.
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@smolpa Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí