Dobrý den,
hledáme svatebního fotografa na 9.9.2016 v Ostravě. Zájem pouze o foto od příjezdu nevěsty přes obřad, gratulace,skupinove foto, po novomanželské foto. Svatba odpoledne od 14 hod. Prosím nabídněte své služby s orientační cenou. Děkuji Radka S.
Dobrý den,
Tento termín mám zatím stále volný. Budu proto rád, pokud navštívíte mé www stránky, kde naleznete podrobnější informace ohledně svatebního focení a také několik ukázkových fotografií :-)
S pozdravem
Martin K.
Dobry den, termin mam hotovy a do Ostravy to mam kousek, rada za Vami prijedu :) Mrknete na muj web a fb, najdete tam vice info, cenik zasilam ve zprave, pekny vecer Katka
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@radushaaa
Dobrý den,
Váš termín mám volný a jsem přímo z Ostravy. Posílám nějaké fotky na ukázku a cenovou nabídku s dodatečnými informacemi.
Přeji hezký večer, Mariana
Vřele doporučuji Michala Krusberského. Fotil naši svatbu a nemohli jsme si jej vynachválit! Otázkou je, zda má volný termín, fotografové se rezervují klidně i rok dopředu... Najdete ho i tady na beremku, na svém profilu ho mám v dodavatelích, které doporučuji :-)
@radushaaa
Dobrý den, Váš termín mám ještě volný. V případě, že ještě hledáte fotografa, dovolím si Vám nabídnout své služby. Na páteční termíny nabízím i kratší svatební balíčky. Budu rád, pokud byste navštívila můj zdejší profil, popř. webové stránky. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák