Zdravím! Sháníme fotografa na termín 9.7.2016. Rádi bychom někoho, kdo fotí přirozené fotky a neutíkají mu i "neklasické" okamžiky ;-), prostě umí improvizovat a chytat momenty :-) Budu vděčná i za osobní zkušenosti, případně odkazy na již absolvované svatby, jestli se někdo podělí :-) děkuji!
Dobrý den,
pokud by Vás moje tvorba zaujala, ráda přijedu, Váš termín mám volný a do Brna jezdívám fotit pravidelně. Posílám pár momentek na ukázku (všechny vznikly na svatbách), ostatní (ty klasické novomanželské fotografie) mám na webu. Každopádně i u portrétů mi jde hlavně o přirozenost a bezprostřednost záběrů. Pošlu Vám ještě do zprávy cenovou nabídku.
Hezký den, Mariana Ryšavá
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
tento termín máme jako jeden z posledních volných a rádi se Vaší svatby zúčastníme.
Bližší detail zasílám do soukromé zprávy.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Hezký den, nabízím svatební focení. Mám několik balíčku, ale např. celodenní focení i s fotokoutkem tzn. 13 hodin vychází na 9000,-. Jsem z Frenštátu, Brno není problém. Mrkněte na můj facebook Allin Foto
Dobrý den, termín máme volný a naše možnosti bezbřehé. :) Rádi Vám svatbu nafotíme, koukněte na náš web nebo fb. V případě zájmu mi napište, nebo zavolejte. :) Krásný den, Rosalie Dančová/grafiweb.