Dobrý večer,
když se Vám budou mé fotky líbit, jsem jen Váš. Svatba v přírodě je ve většině případech nádherně stráveným dnem, toto se nedá odmítnout.
Přeji Vám příjemný zbytek večera.
S pozdravem Lukáš
Dobrý večer, velice ráda nafotografuji Váš svatební den! Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
@karbanjana Ahoj, jsem od Rychnova nad Kněžnou. Rád Vám Vaši nádhernou svatbu vyfotím. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie, kde mám aktuální a novější foto ukázky. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem Vojta :-)
Pěkný den,
tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás oslovil můj styl, dáme schůzku a probereme vše potřebné. Přírodu mám rád...
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, @karbanjana
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení!
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
@karbanjana
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo