Ahoj, shanime fotografa na 8.9.2018 na Kromerizsku, jedna se o prirodni svatbu, takze zkusenosti vyhodou. Radi bychom do cca 6000,-, ale samozrejme ne zretelne na ukor kvality. Mate nekdo tip? :)
Krásný den Zuzano,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den, pokud vás zaujme tvorba paní fotografky Mii Mirrelli, ráda váš svatební den nafotí.
Cena je ale o dost vyšší ,než je vaše představa. Veškeré informace najdete na webových stránkách. Přeji krásný den, Lenka
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici, přírodní svatby fotografuji nejraději :)
Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den.
Podívejte se na naše stránky a pokud se Vám zalíbí naše fotky na kterých dokumentujeme radost a neopakovatelný okamžik, neváhejte a napište nám. V přírodě fotíme nejraději. Cena je sice o dost vyšší, než uvádíte, ale zkuste nám napsat a třeba domluvíme nějaký kompromis... Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo