Fotograf 8.8.2015 Ostrava

Vím, že se jedná o VELMI žádaný termín 8. 8. 2015, na který už je docela pozdě hledat fotografa, ale i přesto nenašel by se někdo, kdo má volný termín?? Mám představu o 5 - 6 hodinovém focení, za solidní cenu do 7000 Kč. Předem děkuji za odpovědi :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monule304 Termín máme volný, alespoň tedy pro fotografické služby. :-) Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní nabídku a další informace. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný :o). Do cenového rozpětí se také vejdu. Jsem z Ostravy, kdyby cokoli, zeptejte se :-) , případně budu i na březnovém svatebním veletrhu v Ově. Posílám 3 netradiční nevěsty :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat... přeji příjemný den.
Odpovědět
MICHAL KRUSBERSKÝ!!! Nejvíc nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád vaši svatbu nafotím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Hezké dny přeje Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by Vás zaujaly mé fotografie, tak neváhejte mi napsat, tento termín mám zatím stále volný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ukázky mé práce na webu. Termín je zatím volný...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi. Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte. HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?