Zdravím,
jelikož nám padl fotograf, hledáme náhradu. Klidně doporučení fotografa, nebo přímo ať se ozve fotograf.
Obřad bude v Mahenově divadle v Brně a následně bude přesun do Hnanic u Znojma - převoz jsme schopni klidně zajistit.
Chtěli bychom celodenní focení (přípravy až zábava), klidně bez tisku fotek.
Cena: do 12 000,-
@malamicka Přeji prima den! :-) Ráda bych Vám nabídla fotografické služby Renard Production - jsme týmem mladých lidí se vzděláním a zálibou v oblasti audiovizuální tvorby. Fotíme vždy ve dvou, a to od ranních příprav nevěsty a ženicha až po závěrečnou afterparty. Konkrétní hodiny práce přitom neřešíme a opravdu rádi zůstaneme tak dlouho, jak jen to bude třeba.
Více informací spolu s cenovou nabídkou zasílám do interní zprávy. :-)
Dobry den,
mam tento datum volny a velmi rada Vam prijedu svatbu nafotit. Mam prirozeny styl foceni, do deje prilis nezasahuji, krome formalnich fotografii a romatickych fotek paru. Mohu nabidnout temer 10letou zkusenost s focenim svateb v Anglii, letos prvni sezona v Ceske republice. Mrknete na muj profil, fb ci web, cenik zasilam postou.
S pozdravem Katka
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Jsem přímo z Brna. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@malamicka Dobrý večer. Rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého večera
Marián Sopoliga
Dobrý den,
rád Vám nabídnu mé fotografické služby. Budu rád, když se podíváte na můj profil nebo webové prezentace. Pokud Vás má nabídka a tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
@malamicka
Dobrý den, Váš termín mám volný a na jižní Moravě fotografuji rád. Budu rád, pokud byste se podívala na můj profil, kde naleznete ukázky mé práce a další informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
@malamicka
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Krasný dobry večer,
Váš termin mám aktuálně volny a rada se stanu součástí Vašeho dne.
Pokud vás má prace zaujala, nevahejte mne kontaktovat. Do rozpoctu se určitě vlezeme ;-)
Přeji krasny zbytek vecera a klidné přípravy.
S přátelským pozdravem BLahová