Fotograf 7.10.2017 Pardubice/Chrast

Dobrý den, sháníme fotografa na svatbu 7.10.2017 na zámku v Chrasti + focení v Pardubicích. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do zprávy. Jiří Šmalec
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu být k dispozici. Připojuji pár fotografií, více připojím do zprávy. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám i natočím svatební den, video Vám dá daleko víc než zastavená fotka a do Chrasti u Chrudimi jezdím pravidelně a všichni mě tam znají :) info Vám posílám do pošty, zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám k dispozici. Moji práci a další informace najdete na mých stránkách. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
@video Dobrý den, děkuji za nabídku, ale video máme již zajištěno. Sháníme samostatného fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlina79 Zdravím Vás, také se připojuji s nabídkou. Koukněte na můj profil zde na beremese, kde najdete ukázku mé práce a reference. Ceník najdete u mě na webu. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte napsat. Díky a hezký den, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný, více info najdete v soukr.zprávě. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když navštívíte mé stránky a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také rádi nafotíme Vaši svatbu. Nabídku posílám do SZ
Odpovědět
Dobrý den, jestli se vám budou líbit moje fotky tak mi klidně napište :) Mějte se mooc hezky Káťa
Odpovědět

Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Pokud vás mé fotky osloví, ráda přijedu vaši svatbu nafotit. Hezký den Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu. Více info najdete na mém webu :) Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě volný, moc ráda vám svatbu nafotím! Pokud se vám líbí má tvorba, určitě napište zprávu a domluvíme se na osobní schůzce a ceně! :-) S pozdravem Kristýna
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :) Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlina79 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. V Chrasti jsem již fotografoval a Pardubice znám také dobře nejen ze studentských let. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout volný termín. Bude mi potěšením zdokumentovat váš svatební den. S přáním pěkného dne Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@pocahontas89 Dobrý den, myslíte, že ostatní si tu platí profil ze srandy? Vaše poptávka byl nějaký průzkum?
Odpovědět
To nebyl :) vdávam se 18.8.2018. Poptavala jsem toho více než jen fotografa. Mimojine...sice neznalost neomlouvá, ale netušila jsem, že to tu máte placené ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pocahontas89 přišlo mi to tak ... omlouvám se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?