Dobrý den,
rád Vám i natočím svatební den, video Vám dá daleko víc než zastavená fotka a do Chrasti u Chrudimi jezdím pravidelně a všichni mě tam znají :) info Vám posílám do pošty, zdraví Bajer video
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám k dispozici. Moji práci a další informace najdete na mých stránkách.
S pozdravem Lukáš
@pavlina79
Zdravím Vás,
také se připojuji s nabídkou. Koukněte na můj profil zde na beremese, kde najdete ukázku mé práce a reference. Ceník najdete u mě na webu. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte napsat.
Díky a hezký den, ZeZu
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když navštívíte mé stránky a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
Vojta :-)
Dobrý den,
tento termín mám ještě volný, moc ráda vám svatbu nafotím! Pokud se vám líbí má tvorba, určitě napište zprávu a domluvíme se na osobní schůzce a ceně! :-)
S pozdravem
Kristýna
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
@pavlina79
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. V Chrasti jsem již fotografoval a Pardubice znám také dobře nejen ze studentských let. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
To nebyl :) vdávam se 18.8.2018. Poptavala jsem toho více než jen fotografa. Mimojine...sice neznalost neomlouvá, ale netušila jsem, že to tu máte placené ;-)