Dobrý den, stále sháníme fotografa na svatbu konanou 6.10.2017. Prosím o nabídky jen z okolí (Středočeský kraj). Nutná alespoň částečná znalost angličtiny. Za nabídky děkuji. Martina
Dobrý den,
dovoluji si Vám nabídnout moje fotografické služby. S focením zahraničních svateb mám zkušenosti. Mluvím anglicky a španělsky. Ukázky fotografií včetně ceníku naleznete na mém webu. V případě vašeho zájmu či jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat. Přeji krásný den :) Daniela
@groeneveld Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Dobrý den!
Váš termín mám zatím volný, jsem Vám tedy k dispozici. Rád se s Vámi sejdu a vše probereme osobně. Angličtina není problém a v srpnu mě čeká v Nelahozevsi už jedna svatba.
Mou tvorbu i nabídku s cenami najdete na mých stránkách.
Mějte krásné dny!
Robert Zauer
Dobrý den,
- termín volný mám
- angličtina ok
- tak snad jestli nevadí, že jsem z Prahy.
Mojí práci můžete vidět na profilu a s dalšími informacemi především na webu.
Zdravím a gratuluju
Tomáš
Dobrý den!
Termín volný mám ! Koukněte na fotky a pokud se vám budou líbit tak mi určitě napište !
S angličtinou problém nemám - studuju angličtinu :)
Mějte se krásně !
Káťa
xxx
ps: nedělá mi problém dojet ani na předsvatební schůzku nebo focení :)
Dobrý den,
tento termín mám ještě volný. Navíc angličtina je pro mě již skoro jako mateřský jazyk, takže rozhodně jazyková bariéra nebude :-)
Pokud se vám bude líbit má tvorba, dejte vědět a domluvíme se na ceně a případné osobní schůzce :-)
@groeneveld
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Anglicky se bez problémů domluvím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo