Dobrý večer,
sháním fotografa na 5. 9. 2020. Svatba bude na Vysočině v Třeštickém mlýně a měli bychom zájem o celodenní focení.
Předem děkuji za nabídky.
Lucka
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý večer,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný večer,
Katka Skupieňová
@luckakuklova
Dobrý den,
Váš termín mám stále volný a tak bych vám ráda nabídla své služby. Do soukromé zprávy si Vám dovoluji zaslat další podrobnosti.
Děkuji, přeji hezký zbytek pozdního večera.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný a rád nabídnu své služby. Více informací naleznete zde na kartě a na mém webu.
S přáním krásného dne,
Radim Spáčil
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Hezký den,
přidávám se s nabídkou volného termínu. Veškeré info, galerie, ceník, kontakt, najdete na mém webu. V případě zájmu či dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Přeji pohodové přípravy
Veronika Tvrdá
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Portfolio a přibližný ceník naleznete na mém webu, pro případ, že by jste chtěla více informací, se na mne neváhejte obrátit.
Přeji krásný den!
Simona
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád vám udělám zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vášeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu.
http://jakubkrulis.cz/fotogalerie/https://www.facebook.com/JakubKrulisP...
Díky
Jakub
@luckakuklova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
:-)
Dobrý den, 👋
Váš svatební den,
budu ráda fotit třeba celý den.🌞🌙
Fotografů je nás mnoho,
vyberte si pouze toho,
jehož tvorba Vás víc chytí,🎣
když jím budu já, můžete mě míti.🎉
Podívejte se na stránky webové,
Fotografky Martiny Plichtové.📸
@luckakuklova
Dobrý den slečno Lucko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den, Luci.
Termín mám volný a ráda nafotím Vaši svatbu, pokud se Vám moje práce zalíbí. Mrkněte na můj web, kde najdete všechny potřebné informace.
Díky a přeji krásný večer
Zuzka Č.
Dobrý den, Lucko, pokud stále ještě nemáte fotografa pro svůj svatební den, mohu nabídnout své služby. Pocházím z Vysočiny a do Třeštice to mám kousek. Více o mně a mé práci vč. ceníku najdete na www.fotodasa.cz. Dekuji Dasa
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu.
Díky
Jakub
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš