Hezký den přeji,
Váš termín máme momentálně volný, budeme proto rádi, pokud se podíváte na naše internetové stránky - naleznete tam veškeré potřebné informace
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla i své služby.
Mou předností je nenarušení obřadu, nevyumělkované fotky :) Dále pak několik milých/malých překvapení.
Jsem z Plzně.
Můj orientační ceník najdete na webu.
Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa, přeci jen je to na celý život.
Pěkný den,
termín máme ještě volný. Dovolím si, vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím se klidně mrkněte na naše webovky, které máme uvedeny na naší kartě. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se moc těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Jezdím po celé republice.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den,
tento termín mám také stále neobsazen a tak Vám nabízím své služby. Moje tvorba a veškeré podstatné informace jsou u mě na webových stránkách. V případě zájmu či dotazů mě kontaktujte.
Hezký den
Míra
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J