Dobrý den,
na náš svatební den sháníme fotografa. Svatba se koná v Malíkovicích (okres Kladno) v sobotu 5.9.2015. Vše probíhá na jednom místě.
Měli bychom zájem o celodenní focení (focení příprav, příjezdů, obřad, oběd, individuální focení v přírodě, skupinové, tanec, hostina,...).
V případě volného termínu prosím o zaslání cenové nabídky.
Děkuji
@heeduska Krásný den, bydlíme u Prahy a Kladnou máme jen kousek, rádi k Vám tak dorazíme. Fotíme ve dvou a v případě celodenního balíčku konkrétní hodiny práce nepočítáme. Bez příplatku rádi přivezeme i fotokoutek. :-)
Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby. :-)
Krásný večer, Váš termín máme zatím volný. Pokud Vás naše práce zaujme moc rády Vám váš krásný den nafotíme. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. :-)
Pěkný večer,
termíny v září máme ještě volné. Budeme moc rádi, když se mrknete na naše webové stránky. Najdete na nich ukázku svatebního fotografování a veškeré důležité informace, které se týkají jednotlivých fotobalíčků. :)
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý večer,
termín máme volný a veškeré informace ohledně svatebních fotobalíčků, jejich obsahu a cen máme uvedené na webu. Pokud by se Vám náš styl práce líbil, ozvěte se ;) Více z naší tvorby najdete na facebooku. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva je pro nás samozřejmostí.
Filip a Linda
Hezký večer,
volný termín zatím mám :o). Nabízím zejména tvůrčí a netradiční přístup k inscenovanému portrétu ženicha a nevěsty (viz 1. foto) a reportážní styl ve focení obřadu atd. Do interní zprávy Vám zasílám ceník.
Pěkný den, bylo by mi ctí, kdybyste při výběru vašeho vysněného fotografa navštívila s přítelem i moje stránky v odkazu zde pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás a nastávajícího styl a ceník oslovily, jsem vám k službám. Domluvili bychom předsvatební schůzku a probrali všechny podrobnosti.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Krásný den přeji, s kolegou jsme z Prahy, takže je to kousíček od Vás. Budeme moc rádi, pokud navštívíte i naše webové stránky. S pozdravem Hanka z HSphoto