Fotograf 5.8.2017 Otrokovice

Profilova fotka
Dobrý den, hledáme fotografa na nafocení přípravy svatby, obřad a potom focení po obřadě ne na celý den. Můžu se zeptat na vaše nabídky? Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám SZ. Přeji hezký večer. :) Michal Pleva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín zatím ještě volný. Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenicka1234 Dobrý den, uvedený termín mám volný. Na www mám všechny potřebné základní informace. Přeji hezký den Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také bych rád nabídl své služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem fotograf z Valašského Meziříčí (do Otrokovic kousek). Na mých webových stránkách si snadno zarezervujete svůj termín, prohlédnete ukázky práce, přečtete reference nebo blog o tom, jak probíhá fotografování. Najdete tam také orientační ceník a kontakty. Pokud mne kontaktujete, určitě se domluvíme. S pozdravem Jan Dokoupil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si nabídnout naše služby. Termín vaší svatby máme volný. Koukněte k nám na web a pokud budete mít zájem, ozvěte se. Hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zdeno, tento termín mám volno a strašně rád budu fotit. Další informace najdete na mém profila a především webu. zdravím a gratuluju! Tomáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?