Fotograf 5.12.2015

Profilova fotka
Ahoj holky, doporučí mi někdo nějakého fotografa, nebo nabídne se fotograf, který má 5.12.2015 volno? Přemýšlíme i nad videokameramanem, budu ráda za každé info, díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hlásím volno. Kde bude svatba? :) Hezký den Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
@fonamor Máme volno a rádi přijedeme kamkoliv;) Jindřich a Pavla Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
@fonamor Dobrý den, mám volný termín. Není problém přijet. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
@fonamor Také hlásím volno. Ukázky galerie celých svateb najdete na blogu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám také volný. Stačí písnout :) Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer. I já Vám mohu nabídnout své služby fotografa. Podívejte se na stránky, zda se Vám fotografie líbí. Cena by byla individuální dle požadavků, ale můžete počítat s 20% slevou z cen, co najdete na stránkách. Alexander
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín 5. 12. máme volný a máme i pár tipů na šikovné spolupracující kameramany. Neuvádíte místo svatby, což až tak rozhodující není, na svatby jezdíme po celé republice i do zahraničí. Záleží také na rozsahu focení a dalších Vašich představách. Pokud by se Vám naše práce líbila (více na našem FB nebo webu), ozvěte se ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě zájmu jsem Vám k dispozici. Info a galerie najdete v profilu nebo na mém webu. Přeji pěkný den Martin
Odpovědět
@fonamor mohu doporučit @photo_nejedli kteří nám fotili svatbu v květnu. Jsou manželé, fotí ve dvojici a fotky jsou krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Market, už jsem se dívala na jejich portfolio, taky moc hezké fotky... Porád se nemůžu nějak rozhodnout, líbí se mi i práce Radka Foučka:-)... a hlavně takových nabídek co mi přišlo, je fakt těžké si vybrat,, každý fotograf má svoje kouzlo, ach:-)... děkuju za doporučení
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím volný termín. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný a spolupracujeme i s kameramanem. Kde bude svatba. pokud budete mít zájem ozvěte se. Foto + video = výhodnější cena.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, mám také Váš termín zatím volný, kdyby byl zájem ;) Galerie najdete v profilu nebo na mém webu ;) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš svatební termín mám ještě volný. ukázky mé práce včetně referencí na mém webu :) Pěkný den, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín Vaší svatby máme volný, více informací zasíláme do osobní zprávy. Hezký den. FOTOFACE
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mohu také nabídnout své služby. Cenu Vám rád napíši. S pozdravem Pavel Zahálka
Odpovědět
Profilova fotka
@pavel_zahalka Dobrý den, bude nás jen max 15 na svatbě, jaká by byla cena od příprav až po hostinu? Děkuji Bára
Odpovědět
Profilova fotka
@fonamor Dobrý den, možná by vás zaujala moje práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Napište prosím kde budete mít svatbu a napíší Vám cenu za 9-10h focení S pozdravem Pavelk Zahálka
Odpovědět
Profilova fotka
@fonamor Dobrý den, zkuste se podívat na naše stránky. Děláme fotky i video. :) S pozdravem Radek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?