Fotograf, 4.7.2020, Pardubický kraj

Ahoj, sháním fotografa na 4/07/2020 v Pardubickém kraji (Litomyšlsko, Vysokomýtsko). Děkuji za nabídky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout. Budu se těšit Lukáš #fotkapronevestu
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám budou líbit moje fotky a případně i cena, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Krásný dobrý den, zmiňovaný termín mám k dispozici. Rád Vám nabídnu své služby. Napište si o nezávaznou konzultaci a obratem se Vám ozvu. Využít ke kontaktu můžete interní poštu nebo přes kontaktní formulář na mém webu, rovněž tam najdete i více fotografií. Těším se, s pozdravem, Mario Sikora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :) , Váš termín mám stále volný, pokud Vás osloví moje ukázka a portfolio na webových stránkách, ráda nafotím Vaši svatbu. S pozdravem, Marcela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme. Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatbu Vám ráda nafotím. Portfolio najdete na mých stránkách, pokud zaujme, neváhejte napsat. Zdraví Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sezona 2020 se pomalu otevírá a rezervace na příští rok již přijímám. Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí. Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ. S pozdravem Honza Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rádi Vám budeme k dispozici. :-) Pokud by Vás oslovilo naše portfolio, neváhejte nám napsat. Mějte se pěkně, Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokus vás má práce zaujme, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatebním termín mám volný. Pokud Vás má práce osloví, mohu být k dispozici. Děkuji, hezký den S pozdravem RobinPuškáš
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobry vecer, take se pridavam. Na strankach mam vse potrebne infomace s tim, ze bych v tomto pripade neuctoval cestovne (mam na pardubicku rodinu) Hezky vecer preji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád vaší svatbu nafotím. Další info a ceník na webu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, zatím mám v tento termín volno :-). Mrkněte na můj web. Srdečně zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete mít zájem, moc rád nafotím Váš svatební den. Váš termín mám prozatím volný. Celodenní focení u mě vyjde na 18.000Kč Více informací a kompletní ceník naleznete na mých stránkách Bude mi ctí zachytit váš svatební příběh 🖤
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den fotograf Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?