Dobrý den,
Sháníme fotografa na 4.7.2020 - Horní Bečva Hotel Martiňák. Rádi bychom odfocení celého dne - oblékáni a přípravu nevěsty a ženicha, příjezd na místo (Hotel Martiňák), venkovní obřad, skupinky svatebčanů, focení novomanželů (ideálně v přírodě - je tam nádherné okolí, lesy, hory), krájení dortu, 1. tanec a to je podle mě snad to nejdůležitější. Plusem by bylo zajištění fotokoutku. Určitě bychom chtěli někoho, kdo si umí poradit s focením v přírodě a v lese. Budu ráda za Vaše nabídky. :-)
Krásný dobrý den,
zmiňovaný termín mám k dispozici. Rád Vám nabídnu své služby. Napište si o nezávaznou konzultaci a obratem se Vám ozvu.
Využít ke kontaktu můžete interní poštu nebo přes kontaktní formulář na mém webu, rovněž tam najdete i více fotografií.
Těším se, s pozdravem,
Mario Sikora
To zní moc krásně a ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :)
S lesy a přírodou se máme rádi, takže jestli se Vám bude líbit můj styl, tak mi napište a moc ráda se s vámi na všem domluvím :)
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den, všechny Vaše požadavky, včetně fotokoutku Vám můžeme splnit. Jezdíme ve dvojici, jsme ze zlínského kraje. Veškeré informace najdete na mém webu.
Jindřich Zetík
@terezl Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám budou líbit moje fotky a případně i cena, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den, na Bečvách jsem letos byla pomalu víc jak doma, tak moc ráda se tam zase příští rok vrátím! :-) Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den Gabriela
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
termín mám volný a ráda nafotím Vaši svatbu. Pokud se Vám bude líbit moje ukázka, veškeré informace naleznete na mém webu.
S přáním hezkého dne
Jindra Pekař
@terezl
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Moc rád fotografuji venku a na netradičních místech. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
Fotokoutek není problém.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila