Dobrý den, sháním svatebního fotografa na celodenní focení svatby ve dne 4.7.2015. Jsme z Blanska, ale obřad proběhne v Rudici, následná hostina v chatě Babí Lom u Lelekovic. Prosím, nabídněte, zajímají mě Vaše fotky ze svateb a cena. Díky :)
Hezký den,
termín mám prozatím volný. Nabízím netradiční a tvůrčí přístup při fotografování. Smlouva a předsvatební konzultace je samozřejmostí :-) . Do interní pošty Vám zasílám ceník.
@rendlik86 Dobrý den, dovolím si z okolí Brna doporučit Terezu Vítovou (photobyteresa.cz), nebo trochu dále z Olomouce manželé Vlkovi (vlkfoto.cz). S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den,
termín máme volný, fotky i ceny fotobalíčků najdete na našem facebooku i webu. Fotíme ve dvou, jsme z Kroměříže a do Brna a okolí jezdíme fotit pravidelně. Předsavatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud by Vás naše práce zaujala, ozvěte se! ;)
Filip a Linda
Dobry den,
rad vas pozvu na ukazku me prace sem na profil nebo jeste lepe na web, kde najdete i cenu. Bydlim na Lipuvce, takze k vam to mam blizko.
S pozdravem
Radim Hajek
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý deň, pokiaľ ste sa ešte definitívne nerozhodli pre svadobného fotografa skúste nakuknúť na náš web a FB. Sme z Brna, fotíme vo dvojici a bude nám potešením zachytiť Váš výnimočný deň. Ak by Vás fotky oslovili, neváhajte nás kontaktovať pre bližšie info a ceník :-) Lucia a Marek
Pěkný den,
dovolím si Vás pozvat k návštěvě mých stránek. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video. Pokud by se Vám styl a ceník líbily, můžeme si domluvit nezávaznou předsvatební schůzku.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka