Fotograf, 31.8.2019, Svitavsko

Dobrý den, hledáme fotografa na svatbu 31.8.2019. Svatba bude venkovní v Květné u Poličky. Děkuji za Vaše doporučení a nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
@mishahe Dobrý den, jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách. S pozdravem a velkou gratulací David Lidmila
Odpovědět
Profilova fotka
@mishahe Dobrý den. Svatbu Vám mohu nafotit podle přání. Více informací je na webu pod příspěvkem a v případě dotazů Vám rád odpovím. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také is dovolím přidat naši nabídku. Veškeré ukázky naší desetileté práce a ceny svatebních balíčků najdete na našem webu a facebookovém profilu. Klidné zařizování
Odpovědět
Profilova fotka
@mishahe Dobrý den, Velice ráda Váš svatební den nafotím. Pokud Vás zaujme má práce ráda Vám vytvořím kalkulaci. Ke každé svatbě přistupuji individuálně abych vytvořila příběh Vašeho dne. Www.skrejvalovaphoto.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@mishahe Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?