Ahoj, sestra se bude 31.08.2019 vdávat v Bušovicích u Plzně. Pokud jsou tu fotografové z Plzně a okolí, kteří mají daný den volný termín, tak poprosím jen stručně o cenu a portfolio fotografií z více svateb. Orientační představa je cca 11 hodin trvání, cenově to očekáváme plus mínus kolem 10000 Kč. Předem díky za nabídky a omlouvám se, že z časových důvodu nebudu všem odpovídat, jen třeba cca do týdne vybereme nejzajímavější nabídku. Děkuji.
@mrscully
Dobrý den,
jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Dobrý den,
Taktéž nabízím své služby, v termínu jsem ještě volný, specializuji se na reportážní fotografii. V případě zájmu mi prosím zavolejte na 734 338 284
Hezký večer,
Martin
@mrscully
Dobrý den,
moc Vám gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Ahoj, do Bušovic to mám co by kamenem dohodil:) Proto můžu nabídnout dopravu zdarma a 2 tisíce slevu na své služby. Pokud se Vám můj styl fotek zalíbí, dejte vědět. Víťa
:-)
Hezký den,
v případě, že ještě nemáte vybráno, tento termín mám volný a ráda dojedu. Na mých stránkách najdete galerii i všechny informace.
S pozdravem
Veronika