Zdravím, sháníme fotografa 30.7.2016 - hvězdárna Ondřejov a Zámeček Kaliště. Důležité je pro nás aby focení probíhalo přirozeně, ne žádné strojené fotky typu deset lidí si stoupne sem a dalších deset sem a všichni sýr :) Fotograf by měl udělat krásné fotky a zachytit příběh celého dne bez toho aniž by narušoval celkový průběh svatby (samozřejmě kromě fotek, kde je pozování do jisté míry nutné :) ), to je to co od fotografa očekáváme. Díky za tipy! :)
Dobrý den,
pokud Vás má práce zaujme, rád budu Vaším fotografem. Termín mám prozatím volný. Fotky, ceník a další podrobnosti najdete na stránkách.
Přeji hezký den.
Lukáš
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
V Kališti Poddubí jsme měli chatu, ten kraj je boží.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den! Váš termín mám zatím volný, a tak jsem Vám k dispozici. Volné fotografování je můj styl, proto si myslím, že bychom si mohli "sednout". V případě Vašeho zájmu o mé služby, bychom se nejdříve sešli a probrali celou Vaši svatbu tak, abychom do ní focení umístili co nejpřirozeněji. Mou tvorbu a nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Přeji příjemné vybírání! Robert Zauer
Dobrý den, Váš termín mám zatím volný. Myslím, že splňuji Vaše požadavky :-). Pokud Vás moje práce zaujme, neváhejte mne, prosím, kontaktovat. Děkuji.
Daniel Dančevský
@miiiiisha Dobrý večer. Rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého večera
Marián Sopoliga
Dobrý den, Váš termín mám volný a velice ráda Vám nabídnu mé foto služby. Pokud Vás má práce zaujme, neváhejte mne kontaktovat!
S pozdravem a přáním krásného večera Zaňková M.