Dobrý den, hledáme fotografa na náš svatební den, 30. 5. 2015 na Prostření Bečvě. Postačí nám půlden focení, zhruba od snídaně po počátek svatební hostiny. Děkuji za nabídky.
Pěkný den,
váš termín máme ještě volný. Dovolím si vám poslat i soukromou zprávičku. Prozatím se klidně mrkněte na naše webové stránky, najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Hezký den,
pokud se Vám moje tvorba bude líbit, ráda přijedu. Při fotografování kladu důraz na vyjádření emotivních momentů a fotografie jsou formou příběhu. Do soukromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
Mariana
Dobrý den,
Váš termín svatebního dne mám volný. Pokud se Vám bude zamlouvat má tvorba, neváhejte se na mne obrátit. Více na webu nebo fb.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio