Fotograf 3.9.2016 Špindlerův Mlýn?

Profilova fotka
Hledám fotografa na celou sobotu 3.9.2016, focení celý den... nabídněte. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den přeji, Váš termín mám volný. Budu velmi rád, pokud si prohlédnete mou svatební prezentaci na webových stránkách - odkaz je hned pod tímto příspěvkem. Jsem z východních Čech, takže to do Špindlu nemám daleko. Stačí se případně jen ozvat. :) S pozdravem, honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám Váš termín zatím ještě volný, kdyby Vás zaujala moje práce. Více info vám zasílám do sz Přeji hezký den Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, rád zachytím Váš svatební den. Posílám soukromou zprávu s více informacemi Hezký den přeji T.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím své služby svatebního fotografa. Do Špindlu to mám kousek a termín mám zatím volný. Do zpráv Vám pošlu podrobné informace. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bude mi potěšením zdokumentovat váš svatební den. S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se s nabídkou volného termínu pro Váš Velký den. Více info na FB a webu Markéta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?