@marketa321 Dobrý den.
Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den, přikládám vzorek fotografií a bližší informace do soukromé zprávy. Pokud vás s partnerem styl fotografií osloví, věřím, že najdeme společnou řeč i v ostatních otázkách.
Standa Matouš
Dobrý den,
velice ráda vám váš velký den vyfotografuji. Mrkněte prosím na stránky, hlavně na KLIPY, kde jsou ucelené svatby. To si myslím je vodítko, jak fotograf fotí. Náš fotobalíček mám od 7000 kč.
Přeji pěkný den
Mirka
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín je prozatím neobsazený. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a fotoautomat s rychlým tiskem Fotobot, nejlepší zábavu pro vaše svatebčany.
Přesně stejnou kombinaci...Mníšek a Vranné jsem dělal vloni...třeba znáte nevěstu :) posílám ukázky
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý ráda, bych Vám i já na Váš velký den nabídla svoje fotografické služby. Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu. V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat!
Budu se těšit.
S pozdravem Daniela
@marketa321
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Zdravím,
jest-li nejste ještě stíle rozhodnuty jakého fotografa vyberete - zkuste se mrknout na mé stránky a snad se Vám budou mé fotky i ceny líbit! :-)
Bydlím přes kopec v Řevnicích a 3. září mám dosud volný...
Děkuji
Martin