Dobrý den,
poptávám fotografa na svatební focení - jen obřad a nějaké svatební foto, ať máme hezkou vzpomínku za rozumnou cenu.
V případě zájmu anismrazkov@gmail.com
Díky :)
@anicka_a
Dobrý den,
jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Dobrý den,
termín mám volný a pokud se Vám bude líbit moje tvorba, ráda Vám nafotím svatbu. Veškeré informace naleznete na mém webu.
Krásný den a s pozdravem,
Marcela Novotná :-)
Hezky den, přidávám par fotek pro inspiraci. Termín volný mám, jsem z Prahy. Balíček 5 hodinového focení nabízím za 10tis. Většinou to krásně pokryje focení před obřadem, obřad , skupinky, romantické foceni vás dvou, zvyky v restaurace při obědě, nakrojeni svatebního dortu. Za 5 tis potom 2 hod balíček, jen obřad a foceni v zahradě.
Líbí se vám fotky? Napište mi do zpráv, můžeme se sejít osobně a probrat všechno potřebné,a nebo vyplnit objednávku po mailu.
Petra Sebestova/svatebnifoto
Dobré odpoledne, také si dovolím přispět do vlákna. Fotografiím a videu se na plný úvazek věnujeme už přes deset let. Naší práci, svatební balíčky a ceny najdete na našem facebooku a webových stránkách. Klidné zařizování
Dobrý den,
pokud ještě nemáte svého fotografa, budu rád, když se podíváte na moje portfolio a podrobnosti k vaší svatbě probereme podrobněji. Náhledy v příloze další fotografie na webových stránkách.
Budu se těšit na vaši zprávu a případně setkání.
Honza Vodička