Fotograf 3.6.2022 Šumperk a okolí

Zdravím, sháníme DJe na svatbu. Obřad máme zařízený, takže jde jen o hostinu, cca od 16-17 do 2:00. Vůbec nemám představy o ceně, ale desetitisíce se nám do toho cpát nechtějí. Hostina bude v Lesnici u Zábřeha. Máte nějaké tipy? Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hledáte tedy DJ nebo fotografa, či oba? DJ doporučuji Petr Kamlar
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte fotografa,koukněte ke mně 😊
Odpovědět
@lenka_vanickova Mám zmatek v poptávce 😅 tady sháním fotografa. Omlouvám se za nejasnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@papaja_roub Paráda. V pořádku! Svatba je občas "blázinec". 🙂 Poslala jsem soukromou zprávu. Ze Šumperka pocházím. Fotografové, které v okolí Šumperka doporučuji: (samozřejmě třeba já 😄 ), Pavlína Boráková, Kristýna Veselá, Lucie Polášková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Mou práci můžete zkouknout na webu, FB nebo Insta. Pokud se vám zalíbí, neváhejte mě kontaktovat! 😉 Hezký den Michaela.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a moc rád vám svatbu nafotím. Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂 Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
@papaja_roub Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Hodně zdaru v plánování 🙂 Patrik & Radka Schöberovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, nabízím také svoje služby. Markéta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?