Fotograf 29.8.2015? Teplice a okolí

Profilova fotka
Sháníme dobrého fotografa či fotografku;) pokud jste byl někdo s někým spokojen, doporučte prosím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín kdy máte svatbu máme ještě volný :) dovolím si vám zaslat i soukromou zprávu. Prozatím se klidně mrkněte na naše webovky, které máme uvedeny na kartě. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Budeme se těšit Lukáš Machaníček LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji se .. jsem se sebou relativně spokojen :) Mějte se René Volfík
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím volný termín a profesionální přístup. s pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, tady na severu nás moc není...hledejte po celé republice. Já mám třeba součástí nabídky i volné kilometry podle délky focení. Vím, že kolegové to mají občas také tak. Koukejte po webech, facebooku, ptejte se na doporučení kamarádek. Přeji, ať brzy najdete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal Krásnou sobotu přeji. Já to mám k Vám z Litoměřic kousek, tak pokud Vás má práce zaujme, budu ráda, když mě zkontaktujete. Jsem mobilní. :-) Petra
Odpovědět
@nikinal Doporučuju Roberta Zauera, je přímo z Teplic a fotí krásně. Nám fotí svatbu v červenci, ale jeho práci už známe, naši kamarádi s ním byli moc spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám na tento termín volno. Když budete mít zájem ozvěte se. Pěkný den Karel
Odpovědět
Profilova fotka
Dovoluji si nabídnout své služby. Budu rád, když se na mou práci podíváte na mém profilu, případně na mém webu, kde je k dispozici i kompletní ceník. Zasílám i soukromou správu. Budu se případně těšit a pěkný den. Vojtěch Pavelčík
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Vámi uvedený termínek máme volný, do zprávy Vám zasílám nabídku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za nabídky, fotografa jsme již vybrali:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i své služby. Při objednání balíčku Medium, Top, nebo Extreme z ceníku na mých stránkách bych si neúčtoval cestovné. Pokud se Vám bude moje práce líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velmi rád budu fotograf vaší svatby. Tento termín mám volný. S přáním krásného dne Karel
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?