FOTOGRAF - HODONÍN, BRNO, KYJOV -- Jížní Morava .. popřípadě odkudkoliv, ale prosím o cenovou nabídku i s cestou
Dobrý den :),
budeme mít svatbu 29.6.2019 :) v Bukovanech u Kyjova :) ... Hledáme fotografa na celý den od kterého obdržíme min. 400 upravených fotek :) ... svatba bude ve vintage stylu :) světlounko růžová .... :)
Máte zkušenosti s fotografem OBRJEN a Vaškem Švaňhalem? Budu ráda za recenze :)
Dobrý den, Lenko, na svatebním webu najdete více informací (svatební balíčky+ ceník + kontakt na mne).
Do zprávy Vám ještě pošlu více informací. Krásný den, Lenka
Krásný dobrý den,
Vámi poptávaný termín mám volný a bude mi ctí přispět Vašemu dni svou prací.:)
Více informací naleznete na mém webu - od galerií s ukázkami svateb které jsem fotil, přes svatební balíčky až po kontaktní formulář.:)
Budu se těšit!
Márty
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Vyžadujete profesionální přístup, kvalitu, praxi a zkušenosti? V tom případě Vám rádi nabídneme naše služby! V AZ-fotosluzby.eu se zaměřujeme na profesionální focení svateb a víme, že tento den musí být zachován se vším všudy! Nabízíme několik variant balíčků, mezi nimiž si určitě vyberete takový, který Vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete si sama dle vlastního uvážení a finančního rozpočtu díky balíčku Individual navolit služby na míru.
Společně vykouzlíme ty nejkrásnější vzpomínky na Váš svatební den!
Krásný den Lenko,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@lenkablatova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, tento termín mám zatím ještě volný a rád bych vám nabídl naše služby. Posílám pár fotografií na ukázku a pokud se vám bude naše tvorba líbit napište mi zprávu.
Dobrý den, jsem z Vyškova a velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Přikládám pár fotek pro ukázku, prohlédněte si moje potrfolio na webu a pokud Vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat na email.
@lenkablatova
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod textem) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den , Váš termín mám volný na celý den. Co se týče balíčků, striktně je nedodržuji, protože každá svatba je jedinečná. Co se týče odevzdaných fotografií, odevzdávám vše co je použitelné, z celého dne je jich většinou kolem 1000 ks. Vše upraveno. Razím si myšlenku, že přeci nesmažu žádnou momentku, která by pro Vás mohla být důležitá.V případě zájmu se neváhejte ozvat .