Hezký den všem,
má tu ještě nějaký šikovný fotograf/ka volno v terminu 27.8.2022 ? Místo svatby je Horní Radouň, jižní Čechy, penzion Levander.
Dekuju moc za nabídky 😉
Snad nějaké budou 🙂)
Market
@marketa_helclova
Krásný večer Markétko,
tento termín mám v srpnu ještě volný, moc ráda Vám svatbu vyfotím.
Spoustu informací naleznete na mých webových stránkách, svatební galerii mám i tady na beremku, můžete mrknout. Ceník zašlu ve zprávě 🙂
Jestli se Vám má práce bude líbit budu se těšit na odpověď
Terka
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Zdravím,
nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Více máte ve zprávě.
Hodně zdaru v plánování 🙂
Patrik & Radka Schöberovi
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí, penzion Levander je moc pěkné místo na svatbu.
Termín mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím.
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography.
Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂
Jakub
Dobrý den, Markéto,
v tomto termínu mám zatím také volno. Zaměřuji se hlavně na reportážní styl fotografie a přirozené momentky - podívejte se ke mně na web a kdyby se vám moje fotky líbily, dejte vědět 🙂
Tomáš
Přeji pěkný a usměvavý den, 🙂
bude mi potěšením fotografovat tak krásný den, jaký jste si vybrali na Vaši svatbu..., budete-li mít zájem, určitě se na mě neváhejte obrátit.
Krásný den,
Honza 🙂
Přeji hezky pátek všem. 🙂
Moc děkuji za všechny zaslané možnosti, projdeme to s přítelem v klidu o víkendu a ozveme se. Stihla jsem v rychlosti prohlédnout vaše práce a jsou všechny parádní. Bude to orisek.
Ještě jednou zatím díky a přeji hezky víkend.
Market
Hezkou neděli přeji, máme vybráno. Posílám hromadnou zprávu, tak snad je to nějak propojené a vidíte to vsichni. Moc vám děkuji za vaše nabidky, všechny vaše práce jsou moc hezké, ovšem vybrat jsme si mohli jen jednoho. 🙂
Děkuji a přeji hezky den
Market