Dobrý den,
Váš termín mám volný, pokud by Vás moje tvorba zaujala, mohu přijet. Jsem z Ostravy :-). Ceník mám na webu. Posílám pár fotek na ukázku.
Přeji hezké odpoledne, Mariana Ryšavá
Pěkný den,
termín mám ještě volný. Klidně koukněte na můj web, který je uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
Doporučuju fotografa z Havířova Jana Senčáka, má profil aji tady na beremku, byli jsme s ním naprosto spokojení, skvělá domluva a parádní fotky, můžeš kouknout ke mně do alba, určitě bych si ho vybrala znova :-)
@gbarbora
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Více fotografií naleznete na mých webových stránkách. V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
OAK Photography
Já mohu vřele doporučit pana Senčáka, který fotil naši svatbu (viz. galerie). Cenově je velice dostupný, fotí srdcem a taky se tak chová - je milý a velmi vstřícný. Mohu říct, že ještě před svatbou, při svatbě, ale i po svatbě s ním byla naprosto perfektní komunikace. Dělal vše pro nás, vlastně i nadstandard a to bez příplatku!