Dobrý den,
termín Vaší svatby máme prozatím volný. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky, najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, popis jednotlivých svatebních fotobalíčků a ceníky.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Hezký den, také bych ráda nabídla své služby. Snažím se svatby ztvárňovat tvůrčím způsobem, ráda si všímám momentů plných emocí i mimo hlavní děj. Do zprávy Vám za chvilku pošlu ceník. V ceně kteréhokoli balíčku je přesvatební konzultace, kde probíráme představy snoubenců o fotografiích a samozřejmostí je i smlouva.
Krásný večer Veroniko, Váš termín mám ještě volný a jsem přímo z Prahy - budu ráda, když se podíváte i na mou práci (fotogalerie i ceník najdete na níže uvedením webu) + stejně tak galerie ze svateb i zde na profilu ( + reference klientů). Mějte se moc hezky. Petra :-)
Projděte si galerie svatebních fotografů zde na beremese, případně dalších v internetovém světě a kdo Vás chytne za srdce, toho oslovte. Musí to být jiskra na první pohled...
@sychrovka
Dobrý den,
i já mám volný termín. Koukněte i ke mě ;-) Jsem z Prahy, nemusíte řešit dopravu a vše můžeme probrat při osobním setkání. ;-)
Hezký den, ZeZu
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete naší práci. Budeme rádi, když se ozvete. Hezký den. Zdeněk Krejcar - fotograf - AP FOTOSTUDIO
Krásný den přeji,
ráda bych Vám touto cestou nabídla naše služby. Ukázky z naší tvorby a veškeré informace naleznete na našich internetových stránkách. Hanka z HSphoto
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den, termín Vaší svatby máme ještě volný. Budu rád, když se podíváte na mé stránky a v případě zájmu mne kontaktujete. Pro objednávky do konce Března 2015 platí akční cena.
Přeji krásný den.
Majer Jiří