Dobrý den,
hledáme svatebního fotografa na termín 27.4.2019. Příprava ženicha/nevěsty bude v Ostravě, obřad na radnici ve Frýdlantu nad Ostravicí a hostina na Ostravici. Měli bychom zájem o celodenní focení od příprav až po večerní oslavu. Předem děkuji za nabídky.
Dobrý den,
Váš termín mám volný a rád svatbu nafotím. Pro blizší informace prosím navštivte moje internetové stránky.
Hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photo
Dobrý den,
tento termín mám ještě volný tak bych Vám rád nabídl své služby. Základní ceník Vám zašlu do soukromé zprávy.
S přáním hezkého dne
Ondřej Dopita
Krásný den,
rádi Vaši svatbu nafotíme. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza