Dobrý den,
Váš termín mám volný. Velmi ráda Vám Vaši svatbu nafotím.
Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu. Mám velmi rozumné ceny :)
V případě zájmu či jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat! :)
Budu se moc těšit!
S pozdravem a přáním krásného dne.
Daniela
Dobrý den,
tento termín máme volný a rádi bychom byly součástí vašeho velkého dne :). Více informací zasílám do zprávy.
S pozdravem a přáním krásného dne
Monika
Dobrý den,
také mám termín volný a na mimosobotní svatby poskytuji invidividuální ceny. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se.
Filip
Dobrý večer!
Váš termín mám zatím volný, jsem Vám tedy k dispozici. Mou tvorbu i nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Pojďme se sejít a probrat osobně Vaše přání a představy.
Přeji krásný víkend!
Robert Zauer
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám poslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Pokud se dohodneme, sepíšeme smlouvu a následně vyfotíme několik předsvatebních záběrů. Na svatbě to potom není takový šok a zároveň si řekneme co je a není pro pěknou fotografii dobré a vhodné, zkusíme pózy.
V nabídce mám i zábavnou automatickou fotící mašinu Fotobot, která fotí sama, rychle tiskne (16s)a ukazuje vše přímo na dotykovém displeji. Dále je možnost objednat si v balíčku navíc kameramana.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
ráda vám váš den D vyfotím. Jsem z Prahy, tak to tu mám opravdu profotografovaný.
Podívejte se prosím na stránky. Jsem profi fotografka, nikoliv jen na vedletší přivýdělek.
Krásný den
Mirka
Dobrý den, ráda Vám přijedu Váš velký den nafotit. Moje plné portfolio najdete na mém webu: andreanogova,photo.. Cena se samozřejmě pohybuje podle toho, na jakém rozsahu služeb bychom se domluvili. Ozvěte se mi ideálně zde ve zprávě, případně na email. Krásný večer přeji!
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Projděte si, prosím, mé internetové stránky. To je důležité, fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentačně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství portrétů, retuší, filtrů a opakujících se fotografií. Vzpomínka je pak ale trvalejší a připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné hezké album.
Mám zaváděcí cenu pro mou první komerční sezónu 2016.
Mějte hezký den.
S úctou
Tomáš Chadim
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
Koukněte na můj profil, kde mám i jednoduchý ceník.
Hezký den, Anna. ☺
Zdravím, tento termín máme zatím volný. Rádi vaši svatbu vyfotografujeme. Mrkněte se na naše webovky, navíc si můžete sestavit cenu zcela sama dle vašich představ.
Dobrý den,
také se přidávám s volným termínem. Mrkněte na ukázku mé práce zde na profilu nebo na našich webových/facebook stránkách. Ceník pošlu na požádání :)
Hezký den,
Marie