Hledáme šikovného fotografa, který by nafotil naší svatbu od příprav až po zábavu.Pripravy budou probíhat kousek od Kolína, obřad v HK a hostina v Přelouči :)
Děkujeme za případné nabídky
Dobrý den,
tento den mám ještě volný termín. Rád Vám zachytím Váš velký den. budu rád, když se podíváte na mé webové profily a galerie.
Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem a úctou Vojta :-)
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý den, termín 26/8 2016 mám volný. Mé portfolio naleznete v odkazu pod tímto příspěvkem, případně zde na beremese. Jsem od Hradce Králové a do Přelouče jezdím na ryby :) , dá se tam nádherně fotit u řeky - viz též má galerie na Facebooku. :)
S pozdravem,
Honza
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat i na mojí prezentaci na stránkách zde pod tímto příspěvkem, nebo zde v profilu na beremese. Termín mám neobsazený. Pokud vás styl práce zaujme, rád se s vámi setkám na nezávazné předsvatební schůzce. Pokud se dohodneme, sepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů, aby to při obřadu nebyl takový shoking. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2lidé) a automat na focení svatebních hostů s rychlým tiskem fotobot.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
Koukněte na můj profil, kde mám i jednoduchý ceník.
Hezký den, Anna. ☺
Dobrý den,
nabízím své služby svatebního fotografa. Do Hradce to mám kousek a termín mám zatím volný. Do zpráv Vám pošlu podrobné informace.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf na VŠ ITF v Opavě.
Projděte si, prosím, mé internetové stránky.
To je důležité! Fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství opakujících se portrétů, retuší, filtrů a přebarvených fotografií. Ctím čistou fotografii. Vzpomínka je pak ale trvalejší.
Připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné album.
Prohlédněte si také video umístěné na mých stránkách. Video představuje, jakým způsobem album sestavuji, jak jsou fotografie v albu rozloženy, jejich rytmus atd.
Pro svou první komerční sezónu 2017 mám zaváděcí cenu. Detaily a referenční alba na mém webu.
Mějte hezký den.
S úctou
BcA.Tomáš Chadim