Ahoj,
Poptáváme fotografa na termín svatby 26.6.2021. Jednalo by se o focení obřadu v Panenském Týnci, a následně individuální focení novomanželů v přírodě 🙂
Děkuji za nabídky.
AP
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den, jsem ze Slaného. Panenský Týnec znám moc dobře a rád váš obřad nafotím :)
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography.
Mějte se pěkně
Jakub
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Převyprávíme vaší lásky s něhou, humorem a elegancí. A za ty příběhy půjdeme třeba světa kraj. Nechte, aby naše fotografie mluvila za nás, prosím podívejte se na náš web.