Fotograf 26.4.2017 Mělnicko, Roudnicko, Praha

Hezký večer, sháním šikovného fotografa/ku na svatbu dne 24.6.2017. Přáli by jsme si focení od příprav až po krájení dortu a první tanec. Večerní veselení již fotit nechceme :) Děkuji předem za nabídky. Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Dobrý den, zkuste paní Šebestovou má ateliér v Praze na všem se s vámi nejdřív domluví:-) http://www.svatebnifoto.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud jste si ještě nevybrali, mám volný termín Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Zdravím Vás, i já se hlásím s volným termínem. Reference od nevěst najdete na mém profilu zde na beremese.cz. Samozřejmostí je i předsvatební schůzka. Hezký večer, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Hezký večer, hlásíme volný termín. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme ještě volný. Nabídku posíláme do SZ S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé služby, veškeré informace, ukázku moji tvorby, ceník,a kontakt najdete u mě na webových stránkách. Dubnové termíny nabízím za mimosezonní cenu. S pozdravem Míra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?