Sháním šikovného fotografa na 25.7.Jsem náročná :-D nejlépe okolí Kunčic pod Ondřejníkem,může být i Rožnov,max.Ostrava..Kreativního a za slušný peníz! =-) :-)
@barter Dobrý den, já si dovolím doporučit Michal Szydlowski, Michal Krusberský či Ryszard Perzynski. Třeba by Vás jejich tvorba oslovila. S pozdravem Martin Lysek ;-)
Dobrý den,
termín máme ještě pořád volný. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a široký výběr svatebních balíčků. Pokud byste měla zájem, tak nás neváhejte kontaktovat.
Budeme se těšit. :)
S pozdravem
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
jsme z Ostravy a fotíme, společně s manželkou, ve dvou fotografech.
Budeme rádi, pokud navštívíte naše stránky a podíváte se na naše portfolio.
Kunčice pod Ondřejníkem velmi dobře známe, dopravu bychom neúčtovali. Finální by pro Vás byla cena, kterou máme uvedenou na našich internetových stránkách.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Přeji hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den, kamarádce fotila svatbu jedna fotografka, fotky byly krásné, takové umělecké, pokud vím, cena byla taky příznivá. Já osobně jsem ocenila ale nejvíc, že fotky dodala rychle - do týdne už upravené, protože nám tam fotila dceru a tak jsem se hezkých fotek nemohla dočkat. Je z Ostravy. Pošlu vám link do zprávičky. 8-)
@kamilkubjatko Zdravím :) fotografie máte moc pěkné, zajímaly by mě bližší informace o ceně. Svatba bude v Kunčicích p.O. a jednalo by se asi o půl dne :-) Klidně pošlete do zpráv nebo na mail erika.bartonickova@seznam.cz
@michalkrusbersky Dobrý den, o Vás také přemýšlím, všimla jsem si, že jste fotil Katku S.Musím se domluvit s přítelem a následně vybrat kdo by nám nejlépe vyhovoval ;-)
Hezký večer přeji,
jsem z Ostravy. :o), v Rožnově bývám ale taky často, jelikož tam fotím magisterskou práci (poslední foto je právě z ní, sice není svatební, ale snad to nevadí.)
Dovolila bych si Vám tedy nabídnout své služby. K portrétování ženicha a nevěsty přistupuji tvůrčím způsobem (pokud není přání zákazníka jiné - zatím většinou jiné bylo, takže sama ráda uvítám tento požadavek :o)..). V rámci Moravskoslezského kraje dělám i celodenní focení svateb.
@barter Dobrý den, Váš termín mám taky zatím volný, více info na mém profilu, popř. webových stránkách. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý večer,
budeme rádi, když se podíváte na naše portfólio tady na profilu nebo na webových stránkách.
Působíme jak v Olomouci tak ve Velkých Karlovicich, takže to máme kousek :)
Děkujeme a přejeme pěkný večer
Kamil a Míša