Dobry den,
Termin mam volny a velmi rad Vam svatbu nafotim. Pokud se Vam moje prace bude libit, rad pro Vas vytvorim cenovou nabidku na zaklade Vasich prani a pozadavku. Cestovne po CR neuctuji. Hezky den Tomas Wolf
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně se koukněte na web, který je uvedený na kartě. V případě, že vás má práce zaujme, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
@aechmea Dobrý den, napadá mě manželská dvojice poblíž. Konkrétně z Olomouce. Martin a Pavlína Vlkovi. (vlkfoto)
Mohu jen a jen doporučit. Nejen ve svatební den, ale hlavně i při prohlížení fotografií se určitě nudit nebudete. Třeba by Vás jejich práce oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
@aechmea@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Více fotografií naleznete na mých webových stránkách. V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
OAK Photography
Dobrý den, termín mám volný, rád přijedu :) mrkněte na profil i stránky (ty jsou hezčí :P) a když se vám budu pozdávat, napište :)
mějte se krásně, Petr