Dobrý den nevěsto, jestli jsem šikovná, to nevím, ale snažím se býti :-) Budu ráda, pokud si najdete chvilku a mrknete na můj web, třeba Vás svojí prací oslovím :-)
Hezký dobrý den,
Slavičín máme za rohem a termín v tuto chvíli volný. Rádi jej využijeme pro nafocení Vaší svatby.
Podívejte se prosím na naše internetové stránky, kde naleznete bližší detaily o nás a naší tvorbě.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
@alisee1 Dobrý den,
Váš termín máme volný a Zlínsko je náš domácí region (jsme z Kroměříže). Pokud by se Vám naše fotky líbily - více najdete na facebooku Filip Matuška - Photography, ozvěte se!
Pěkný den,
Linda a Filip
Pokud chcete trochu levnější variantu, a přesto pěkné fotky, doporučuji Brigitu Olivovou nebo Lucii Mozgvovou. Obě jsou k naleznutí na facebooku, obě mají i svoje internetové portfolio.:) Teda nevím přesně, jak se cenově pohybuje Lucka, ale Brigit je cenově přijatelná.:)
Dobry den, sice momentalne bydlime v Brne, ale jsme z Vlachovic a na okoli delame svateb dost. Muzete mrknout k nam na web nebo FB(ten je ted vic aktualizovam nez web), termin je zatim volny.
J+P Nejedli
@alisee1 souhlasím s @hankaadom, nám fotila svatbu Brigita a je skvělá! Fotili jsme s ní už dříve, a je fakt videt, jak se neustále učí nové a nové věci. Podívej se na jeji stránky na fcb nebo webovky, a kdyby jsi potřebovala s něčím ještě pomoct, poradit - ozvi se - svatbu jsme měli taky ve Slavičíně :-) :-)
Dobrý den,
rádi bychom Vám nabídli naše kreativní, světelné a s láskou tvořené fotografie. Budeme rádi, pokud si uděláte čas a shlédnete naši nabídku. :-) Rádi Vám odepíšeme na jakýkoliv dotaz :-)
S přáním hezkého dne
Kamila&Jan
Dobrý den,
Váš termín máme prozatím volny, rádi bychom Vám nabídli naše fotografie tvořené s láskou pro Vás :-)
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Nabízíme unikátní focení, plné pohody, radosti a světla. Když chcete, aby vaše vzpomínky na fotografiích zářily. CREATIVELOVE – fotografie s láskou, fotografie s příběhem.
Děkujeme, že jste věnovali čas těmto řádkům a pokud jsme Vás naší tvorbou zaujali - rádi se s Vámi sejdeme na nezávazné informační schůzce emoticon
S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Při objednání focení na příští rok nabízím slevu 10%. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den,
nebudu sem psát žádné zkopírované fráze - ale budu moc rád, když se podíváte na můj profil zde.. a třeba na facebooku :-)
Focení je moje vášeň. a zakládám si na tom, že svatební den prožiji s Vámi. Tedy s úsměvem, s radostí a především tak, abyste na mě vzpomínali vždy jen v dobrém! :-)
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den. Radek
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete..
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :)
Podívejte se na náš web. Spolupracujeme jako tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky..