Fotograf 25.4.2015-Slavičín a okolí

Sháním šikovného fotografa na sobotu 25.4.2015. Máte někdo nějaký tip? Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto, jestli jsem šikovná, to nevím, ale snažím se býti :-) Budu ráda, pokud si najdete chvilku a mrknete na můj web, třeba Vás svojí prací oslovím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím s nabídkou volného termínu.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký dobrý den, Slavičín máme za rohem a termín v tuto chvíli volný. Rádi jej využijeme pro nafocení Vaší svatby. Podívejte se prosím na naše internetové stránky, kde naleznete bližší detaily o nás a naší tvorbě. S pozdravem Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
@alisee1 Dobrý den, Váš termín máme volný a Zlínsko je náš domácí region (jsme z Kroměříže). Pokud by se Vám naše fotky líbily - více najdete na facebooku Filip Matuška - Photography, ozvěte se! Pěkný den, Linda a Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete trochu levnější variantu, a přesto pěkné fotky, doporučuji Brigitu Olivovou nebo Lucii Mozgvovou. Obě jsou k naleznutí na facebooku, obě mají i svoje internetové portfolio.:) Teda nevím přesně, jak se cenově pohybuje Lucka, ale Brigit je cenově přijatelná.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@alisee1 dobrý den, i já mohu nabídnout své služby ... pokud vás má práce zaujme :) hezký den Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Termín máme tiež voľný a do Slavičína na skok :-) V prípade záujmu píšte/volajte. Zdravi Lucia
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, termín mám volný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Mějte se... Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, sice momentalne bydlime v Brne, ale jsme z Vlachovic a na okoli delame svateb dost. Muzete mrknout k nam na web nebo FB(ten je ted vic aktualizovam nez web), termin je zatim volny. J+P Nejedli
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k službám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Slavičín mám taky kousek. Potěší mě, pokud se podíváte i na moji práci zde nebo na mém webu. Přeji, ať najdete toho pravého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alisee1 souhlasím s @hankaadom, nám fotila svatbu Brigita a je skvělá! Fotili jsme s ní už dříve, a je fakt videt, jak se neustále učí nové a nové věci. Podívej se na jeji stránky na fcb nebo webovky, a kdyby jsi potřebovala s něčím ještě pomoct, poradit - ozvi se - svatbu jsme měli taky ve Slavičíně :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom Vám nabídli naše kreativní, světelné a s láskou tvořené fotografie. Budeme rádi, pokud si uděláte čas a shlédnete naši nabídku. :-) Rádi Vám odepíšeme na jakýkoliv dotaz :-) S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud máte zájem jsem k dispozici. s pozdravem fotografka Petra Jansová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme prozatím volny, rádi bychom Vám nabídli naše fotografie tvořené s láskou pro Vás :-) Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních. Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem. V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry. Nabízíme unikátní focení, plné pohody, radosti a světla. Když chcete, aby vaše vzpomínky na fotografiích zářily. CREATIVELOVE – fotografie s láskou, fotografie s příběhem. Děkujeme, že jste věnovali čas těmto řádkům a pokud jsme Vás naší tvorbou zaujali - rádi se s Vámi sejdeme na nezávazné informační schůzce emoticon S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout i své služby. Při objednání focení na příští rok nabízím slevu 10%. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, nebudu sem psát žádné zkopírované fráze - ale budu moc rád, když se podíváte na můj profil zde.. a třeba na facebooku :-) Focení je moje vášeň. a zakládám si na tom, že svatební den prožiji s Vámi. Tedy s úsměvem, s radostí a především tak, abyste na mě vzpomínali vždy jen v dobrém! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...zatím volno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den i my Vam muzene nabidnout nase sluzby. Jsme ze Zlinska. Podivejte se na nas profil. Daniel a Eva Venter
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den. Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidám s nabídkou volného termínu, Vše podstatné mám na webu, stačí se kouknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.. Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat. Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3 K&J
Odpovědět
Zdravím, doporučuju Nejedlé z Vlachovic. Už před svatbou vidím, že služby mají nadstandartní:) Jestli mají ale ještě volno, to netuším...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout také své služby ;) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Šikovných fotografů je tu jak máku. Račte si vybrat :) Já mám tento termín volný.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :) Podívejte se na náš web. Spolupracujeme jako tým foto + video. Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?