Fotograf 24/6/2023 Chýňava

Dobrý den, jsem poslední záchranou pro svojí sestru, která všechno řeší na poslední chvíli, klasika... 😄 Sháníme tedy fotografa, který má volno 24.6.2023. Svatba se bude konat ve srubu Podkozí (https://www.srubpodkozi.cz/). Úplně nejradši bychom měli fotografie i z předsvatebních příprav, nicméně nejsou podmínkou. Určitě se ale bude fotit obřad, párové fotografie novomanželů + hosté a začátek oběda. (Oběd zajištěn i pro fotografa) Do focení by chtěli investovat maximálně 8000,- Kč. Pokud by byla možnost zajistit i kadeřnici a vizážistku, tak se určitě domluvíme na vyšší finanční odměně (tu totiž samozřejmě také nemá) 😄 Doufám že mě tu nějaká hodná duše zachrání. Děkuji <3
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jmenuji se Martin a zabývám se focením a natáčením videí. Pracoval jsem na dokumentárních projektech s humanitární a sociální tematikou různě po světě, jsem tedy zvyklý pracovat s citem a ohledem na ostatní. Vaši svatbu zachytím bez výrazného zasahování do jejího děje. Budu se soustředit na unikátní okamžiky lidské sounáležitosti a poezii okamžiku, která probíhá jaksi mimoděk, když se lidé uvolní. Většinou pracuji s manuálními skly, které obrazu dodávají unikátní filmový vzhled. Za svou práci jsem byl oceněn např. na Czech Press Photo i na mezinárodních soutěžích, zaručuji tedy vysokou vizuální kvalitu, zároveň jsem však cenově dostupný a přístupný dohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@denny696 dobrý den, píšu vám zprávu 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napsala jsem Vám soukromou zprávu s nabídkou focení 🙂 Budu moc ráda, když se ozvete. Přeji pěkný zbytek dne, Skupieňová - FotoKate
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jmenujeme se Tereza a Zdeněk, fotografka a kameraman, jsme mladý pár, který společně dokumentuje svatby a tvoří pro Vás příběhy po celé ČR 🙂 Většinou jezdíme jako sehraná dvojka, která se společně s Vámi zasměje, ale klidně za Vámi dojedeme jako jednotlivec 🙂 Více informací najdete na našem WEBU, který je na začátku tohoto příspěvku🙂 Nabízíme také další služby (fotokoutek či instax, fotoplátna, rekvizity a cedulky, svatební oznámení a noviny, kapela, DJ, kadeřnice, vizážistka a další..) 👍 Do soukromé zprávy Vám zasíláme více informací 💬 Těšíme se, až Vás poznáme 🙂 Foto - Video Chameleon 🦎
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Pokud by Vás má práce zaujala, mohu Vám být k dispozici. Děkuji, pěkný den S pozdravem Robin Puškáš
Odpovědět
Profilova fotka
@denny696 Dobrý den slečno Denny, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě! Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení. Podívejte se na naše stránky a pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Srub Podkozí znám osobně velmi dobře. Můj styl je reportážní, bez zasahování do děje. Více na mém profilu. Mějte se krásně. Radek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?