Fotograf 24.6.2017 Praha

Dobrý den, sháním fotografa na 24.6.2017 od 15 hodin na focení svatby. Menší fotobalíček - doba focení cca 6 hodin. Cena kolem 6 000 Kč? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Oslovte studenty, kamarády. Určitě pak bude možné se dostat na tuto cenu. 6 hodin je v podstatě komplet - dostanete se s tím časem na focení příprav až po první tanec. Hodně štěstí do společného života.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout mé služby. Termín mám zatím volný. Prezentaci fotografií mám na svých stránkách, reference od klientů zde pod mým profilem. Na svatbě se snažím na jednu stranu vytvořit výrazné a snad trochu originální portréty a zároveň v reportáži moc nevstupovat do děníi. Cena za daný časový úsek je o kousek vyšší, ale třeba se rozhodnete nejen podle ní. Mějte se pěkně a třeba brzy Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, zasílám sz. Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Nabídku posílám do SZ. S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Nabídku jsem Vám zaslal do zprávy. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?