Dobrý den,
můžete doporučit dobrého a finančně přijatelného fotografa/fotografku na tento termín v okolí České Lípy?
Svatba bude v Lindavě ve Sklářské krčmě.
Děkuji.
Dobrý den, Váš termín mám ještě volný, jsem z Litoměřic a tak díky vzdálenosti neúčtuji dopravu. Ceny na mém webu by tak byly konečné. Budu ráda, když se ozvete. Mějte se moc hezky. :-) Petra
Dobrý den,
i já se připojuji s nabídkou ;-) . Pokud vás zaujmou mé fotografie, více info i ceník najdete u mě na webu. Neváhejte mě kontaktovat.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den, váš termínek mám prozatím volný a velice ráda svatbičku nafotím. Podívejte se zde do mého alba nebo mě kdykoliv kontaktujte a zaslala bych vám kompletní ceník včetně infa na mail :).
S přáním krásného dne M.Z
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat i na mé portfolio a ceník na stránkách zde pod čarou. Pokud by Vás fotografie zaujaly, jsem zde a termín mám volný.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, z České Lípy je skvělá fotografka Lenka Baštová. Fotí v páru s manželem a jsou nejen velice příjemní, ale jejich práce je moc pěkná...Najdete ji i na fb, Lenory foto nebo přímo Lenka Baštová.
Krásný večer, pokud ještě nemáte vybráno, ráda Vám nabídnu spolupráci. Máme to k Vám z Mladé Boleslavi kousíček. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a vše domluvíme na osobní schůzce. Budeme se na Vás těšit.
@Barulina90 Dobrý večer Báro, i já bych Vám ráda nabídla své služby. Jsem z Nového Boru a uvedený termín mám zatím volný. Koukněte ke mně na web, případně na fcb stránky. Pokud se Vám moje práce budou líbit, kontaktujte mě :-). Těším se na zprávu. Hezký večer... :-)
PS: Reference případně ráda dodám ;-)
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi