Dobrý večer! Váš termín mám zatím volný, jsem Vám tedy k dispozici. Jestli se Vám bude má tvorba líbit, budu rád, když se ozvete! S davem nemám problém, při skupinovém focení bývám rázný. Nabídku i celé nafocené svatby najdete na mých stránkách. Přeji pohodové vybírání! Robert Zauer
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na můj web, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm vše podstatné. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@eliks Dobry den, nekolikrat do roka delame svatby o 120-150 lidech, neni to problem. Kdyby se vam libila nase prace, radi prijedeme.
Jindrich a Pavla Nejedli
Dobrý den,
rády bychom Vám nabídly naše služby. Na svatby s početnějším množstvím osob jezdíme dvě sehrané fotografky. Spolu s focením si můžete objednat i fotokoutek s rekvizitami, který je na svatbách vítanou zábavou. Jsme z Českých Budějovic.
Pokud byste měli zájem, zašleme příkladové fotky z fotokoutku nebo z jiných svateb konaných v ČK (venku či uvnitř). Další informace a fotografie najdete na našich stránkách.
Hezký den
Bára & Nela (FOTOFACE)
Dobrý den, tento termín máme volný a rádi za Vámi dojedeme, jsem z Českých Budějovic, více informací naleznete na našich stránkách.
S pozdravem Pavel Černý
anofoto
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
@eliks
Dobrý večer,
dav já miluju! Proto svatební fotku dělám:) Váš termín mám volný. Z ČB to mám k vám kousek. Koukněte ke mě na web či na profil zde na beremese.cz. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte napsat. Přikládám i pár fotek mé maličkosti z akce:)))
Mějte se fajn, ZeZu
@eliks
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý večer, i krocení davu patří do nezbytných předpokladů dobrého fotografa :-), rád se toho úkolu ujmu a zachytím vaše velké momenty....
Pro lepší představu o mé práci navštivte můj web :-).
Pokud vás s partnerem mé fotografie zaujmou, velice rád váš společný krok zdokumentuji. Bude mi ctí...
Budu se těšit na případné setkání.
S přáním pěkného večera.
Standa Matouš