Dobrý den,
poptáváme fotografa či fotografku na svatbu 23.6.2018, která se uskuteční 25 km od Brna.
Prosíme o informace: kolik hodin fotíte, kolik fotek retušujete a vyvoláváte, zda je i předsvatební focení atd. a ceník Vašich služeb. Kolik si účtujete cestovné? A zda se s Vámi podepisuje smlouva?
Děkujeme.
Dobrý večer,
Vypadá to, že dobře víte co chcete a to se mi líbí.
Odpovědi na Vaše dotazy:
Fotím tak dlouho, jak si klient přeje, většinou dle mých stránek 8 nebo 12 hodin.
Retuší chápu úpravu pleti, mazání větví, lamp či zásadní zásah do váhy - takové věci většinou nedělám a snažím se vyvarovat špatného světla či pozadí. Pokud však máte na mysli, kolik upravených fotek dávám, je to v závislosti na času 200 - xxx Neomezuji se počtem, fotím co oku přijde před objektiv a upravuji (korekce stínů, světla a barev) vlastně vše, co splní podmínky - ostrost, dobré světlo, barva, taky zda je to vhodné a ještě jedinečné.
Fotky nevyvolávám - v době slev a množství fotolabů jsem zbytečný prostředník. Dávám jen pár fotografií do svatební krabice.
Předsvatební focení je možné, není ale součástí svatebního - vše je o domluvě.
Ceník najdete na mých stránkách. Jak svatební tak předsvatební foceni.
Doprava je v ceně, nic dalšího se neplatí.
Smlouva se podepisuje, pošlu Vám ji do zpráv, ať si ji můžete přečíst.
Doufám že jsem odpověděl na vše dle vašich požadavků. V případě zájmu budu rád Vaším fotografem.
S pozdravem Lukáš
Dobrý den, Váš termín mám volný.
Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný den,
tento termín mám zatím neobsazený. Kompletní prezentaci a ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Pokud by Vás oslovil můj styl, dáme schůzku a probereme vše potřebné, pokud se dohodneme sepíšeme smlouvu.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
rád Vám vaše dotazy zodpovím. Většina věcí je na vzájemné domluvě :) V první řadě by Vás ale měla oslovit moje práce, mrkněte na můj web a pokud se Vám budou moje fotky líbit,rozhodně neváhejte napsat, nic to nestojí :)
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací včetně odpovědí na Vaše otázky naleznete na mých stránkách. Smlouva je samozřejmostí. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
@avemas
Dobrý den, v případě, že ještě stále hledáte fotografa na svoji svatbu, dovolil bych si Vám tímto nabídnout své služby. Váš termín mám prozatím volný. Všechny odpovědi na Vaše otázky naleznete v mém ceníku, který je transparentně zveřejněný na stránkách (části A a C). Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák