Ahoj zháňam fotografa na détum 22.9.2018 do Mikulova. Svadba bude na zámku cca o 13:00 fotit chceme až obrad, potom svadobné fotenie a potom fotenie samotnej hostiny do redoveho tj cca do 23:00. Ponuky prosím do správy. ďakujem.
Dobrý den, zpráva Vám bohužel nejde poslat, jelikož jste zaregistrovaná na slovenských stránkách. Napište mi prosím zprávu s e-mailem, ráda Vám pošlu nabídku. Přeji krásný den, Lenka
Dobrý den @andie1991,
v Mikulově jsem zrovna minulý víkend fotil nádhernou svatbu. Když budete mít zájem prosím pošlete mi poptávku. Rád Vám v ním odpovím na jakýkoli dotaz :) 22.9.2018 mám zatím volné.
S přáním pěkného dne Martin z Brna.
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Více ukázek mé práce najdete na mém profilu a webových stránkách.
Dobrý den, termín mám ještě volný a ráda Vám nabídnu své služby. Ceník i ukázky mé práce naleznete na stránkách.
Budu se těšit na případnou spolupráci.
@mambo_01 poprosím vkladať do fóra najviac 3 ks fotografií, aby bolo toto miesto čo najviac prehľadné :) V LM diskusii sú to 2 fotky. Ďalšie ukážky z tvorby si pokojne pridajte do Vášho fotoblogu.
@ondrapechfotograf aj pre fotoukážku platí, že by nemala obsahovať kontakty, web :)
Ďakujem za spoluprácu, Petra.
Dobrý den,
v termín Vaší svatby máme volno. Více fotografií najdete na našich webových stránách.
Pokud Vás naše práce zaujme kontaktujete nás prosím na email nebo FB stránky.
Děkujeme
Veronika a Martin
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš