Ahoj, poptávám fotografa na naší svatbu. Už jsem tady sice poptávala, ale trochu jsem s tím otálela, a tak zjišťuju kdo má vlastně tento termín volný.
Místo obřadu: hrad Pecka cca od 12 hodin
Místo hostiny a večerní party: Uhlíře (Lázně Bělohrad) cca do 22 hodin
Nechci žádné umělé fotky, ale přirozené zachycení momentek.
Cena kolem 10 tisíc.
Děkuji
Dobrý den, termín máme zatím volný, ale cena je vyšší než 10.000,-Kč. Děláme momentky i párové focení. Zachytíme den, jako celek.Na webových stránkách máme svatební balíčky+ ceník. Přeji krásný den, Lenka
@pajapo
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman